Afbeelding
PR

Veel films, ook als matinee voor volwassenen in Cinema Amstelveen

18 juni 2020 om 07:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Volwassenen kunnen in de avond en op dinsdag-, woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag genieten van een gevarieerd filmaanbod in Cinema Amstelveen.

Emma Handsome, clever, and rich. Emma is een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden van een geschikte partner en geluk in de liefde.

A Beautiful Day in the Neighborhood Tom Hanks is Mister Rogers in A Beautiful Day in the Neighborhood. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de beroemde presentator Fred Rogers van het populaire kinderprogramma Mister Rogers' Neighborhood en journalist Tom Junod (Matthew Rhys).

De Beentjes van Sint-Hildegard Ogenschijnlijk zijn veearts Jan (Finkers) en universitair docent Gedda (Ter Steege) al 35 jaar gelukkig getrouwd, maar stiekem wordt hij gek van haar regel- en bemoeizucht. Bang om Gedda te confronteren neemt Jan op een dag een drastisch besluit.

La Vérité Twee topactices: Catherine Deneuve en Juliette Binoche. De eerste speelt een gevierd filmactrice die haar memoires heeft gepubliceerd, waar haar dochter, gespeeld door Binoche, niet vrolijk van wordt. De film geeft ook inzicht in de psyche van een ster die denkt alles en iedereen naar haar hand te kunnen zetten.

MAATREGELEN Vanaf 1 juni draaien er weer volop films in Cinema Amstelveen, zowel in de Filmzaal als in de Grote Zaal. Per zaal geldt op dit moment een maximum van 30 bezoekers. Het is noodzakelijk om vooraf online kaarten te reserveren, ook zit er ruim voldoende tijd tussen de verschillende aanvangstijden, zijn er duidelijke looproutes, aangepaste zaalplattegronden, stoplichten die de toegang reguleren bij de toiletten en continue schoonmaak.

Online reserveren en meer informatie via www.cinemamastelveen.nl (ook met een Cinevillepas).

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie