Martijn ontvangt een cheque.
Martijn ontvangt een cheque. Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Inwoners Duivendrecht winnen samen 150.000 euro bij Postcode Loterij

12 oktober 2020 om 16:10 Mensen

DUIVENDRECHT Vijf bewoners van de Azaleahof in Duivendrecht zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1115 DG is in de septembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

 Een bewoner won 50.000 euro en vier bewoners 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.??

 ”Het is pas feest als Gaston is geweest!”, zingt Martijn enthousiast als hij Gaston bij zijn voordeur treft. Martijn weet wel raad met zijn prijs: “Ik ga een nieuw bed kopen, want die is aan vervanging toe!”

Ger en dochter Destiny ontvangen een cheque van 25.000 euro. Moeder Ger reageert enthousiast: “Mijn dochter kan nu studeren, een rijbewijs halen en volgende week is zij ook nog eens jarig!”

Buren Dennis en Marjan zijn compleet overdonderd als zij een cheque van 50.000 euro overhandigd krijgen. Zij hebben mooie plannen voor de toekomst: “Wij gaan trouwen en willen graag een huis kopen dus deze prijs komt heel goed van pas!”

TELEVISIE De uitzending van de uitreiking op de Azaleahof is op 1 november te zien in ‘Eén tegen 50’ op RTL 4. Het programma begint om 20.00 uur.  

Ger en Destiny ontvangen een cheque.
Dennis en Marja winnen 50.000 euro.
advertentie
advertentie