Afbeelding
Oud & Nieuw glutenvrij

Tafelgasten met coeliakie? Met deze producten vier je Oud & Nieuw glutenvrij

22 december 2020 om 15:29 Partnercontent

Door het coronavirus maken we in vele opzichten bijzondere tijden door. Voor zowel ons werk als ons privéleven betekent dit dat we op bepaalde punten flink moeten improviseren. Bijvoorbeeld met het vieren van de feestdagen. Samenkomen met de hele familie of een grote groep vrienden zit er dit jaar niet in. Maar gelukkig betekent de totale lockdown die onlangs van kracht is gegaan niet dat we de feestdagen helemaal aan ons voorbij moeten laten gaan. Want deze sfeervolle dagen kunnen we met een klein groepje toch vieren. Ben jij ook van plan om de tafel mooi te dekken voor een lunch of diner met alles erop en eraan? Of wil je op Oudejaarsavond allerlei lekkers op tafel zetten? Als je gasten ontvangt met een glutenvrij dieet hoeft je dit geen stress op te leveren bij het inkopen doen. Want bij een gespecialiseerde webshop werkt glutenvrije producten online bestellen snel en eenvoudig. 

Glutenvrij (kerst)brood 

Ideaal nu een groot aantal winkels de deuren verplicht moesten sluiten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je mensen met een glutenintolerantie wel genoeg lekkers kunt voorschotelen. Een van de online winkels waar je een gevarieerd assortiment glutenvrije producten vindt om de tafel feestelijk te dekken, is Glutenvrij Le Poole. Dit is tevens een van Nederlands grootste producenten van levensmiddelen zonder gluten. Vanuit het hele land weten mensen met een glutenvrije levensstijl de webshop te waarderen. Dat geldt ook voor het brede aanbod aan vers gebakken broden dat wekelijks op donderdag wordt verzonden. Voor mensen die aan coeliakie lijden, is het niet bepaald vanzelfsprekend om brood te eten. 

De webwinkel biedt echter een zeer ruime keuze uit bijvoorbeeld wit brood, bruin brood, woestijnbrood én kerstbrood met amandelspijs. Vind je het leuk om zelf broodjes te bakken voor de feestdagen? Leef je dan uit met een van de vele mixen waaronder Rimboebroodmix. Bovendien is Rimboebrood ook pindavrij, kippeneivrij, selderievrij, sojavrij en sesamvrij. Succes gegarandeerd!

Verantwoord genieten 

Dat geldt overigens ook als je zoete lekkernijen wilt bakken. Wat dacht je van koekjes voor bij de koffie, muffins, brownies of cake? Bij Glutenvrij Le Poole zijn hiervoor tal van kant-en-klare mixen verkrijgbaar. Maar als je liever je eigen recepten voor gebakjes en taarten wilt bereiden, is er volop keuze uit glutenvrij meel. Met rijstebloem, sojameel of boekweitmeel komen alle klassiekers uit je receptenboek tot leven, om er op een verantwoorde en gezonde manier van te genieten. Maar ook voor een feestelijke glutenvrije maaltijd in de sfeer van de decembermaand kun je bij Le Poole naar hartenlust shoppen. Doe je dat graag vanuit je luie stoel? Door de speciale Glutenvrij Le Poole app te downloaden, plaats je vanaf je tablet of smartphone gemakkelijk en veilig je bestelling. Maar via de store locator in de app is het ook mogelijk om de dichtstbijzijnde fysieke winkel bij jou in de buurt op te zoeken, die het assortiment van Le Poole verkoopt. In de gemeente Ouder-Amstel bevindt die zich in Amstelveen. Wij wensen je gezellige en glutenvrije feestdagen!  

advertentie
advertentie