Afhaalservice OBA.
Afhaalservice OBA. OBA

Bestelde boeken afhalen weer mogelijk in bibliotheken Duivendrecht en Ouderkerk

13 januari 2021 om 12:19 Activiteiten

OUDER-AMSTEL OBA-leden kunnen vanaf dinsdag 19 januari weer bestelde boeken afhalen in de bibliotheken van Duivendrecht en Ouderkerk.

De bibliotheekfilialen in Ouder-Amstel zijn op dit moment één dag per week open voor het afhalen van bestelde boeken. Medewerkers van de OBA staan op dinsdag (Duivendrecht) en woensdag (Ouderkerk) klaar met boekenpakketten of gereserveerde boeken.

Bestellen van een boekenpakket of het reserveren van boeken kan via de volgende link: www.oba.nl/bestellen. Vervolgens ontvangen betreffende leden van de bibliotheek een bevestigingsmail waarin staat aangegeven wanneer ze langs kunnen komen om boeken af te halen. In deze mail staat ook een tijdstip vermeld.

OBA MAATJE Wie 67 jaar of ouder is en niet in staat de OBA te bezoeken, kan zich aanmelden voor OBA Maatje. Een vrijwilliger komt dan eens per 6 weken een boekenpakket thuisbrengen. Dit kan aangevraagd worden via oba.nl/maatje.

DIGITAAL AANBOD Bovendien heeft OBA nog steeds een ruim digitaal aanbod, van e-books, voorleesverhalen en luisterboeken tot computerhulp en oefenprogramma’s. Meer informatie: oba.nl 

advertentie
advertentie