Afbeelding
De Wijde Blik

Peiling Rijksstraatweg 125

5 maart 2021 om 11:59 Opinie

DUIVENDRECHT Projectontwikkelaar Wibaut roept Duivendrechtenaren op om een online peiling in te vullen waarin ze drie visies van architecten op de Rijksstraatweg 125 kunnen waarderen.
“Wij zijn erg benieuwd hoe u de verschillende onderdelen van de gepresenteerde plannen waardeert. Het is mogelijk om tot maandag 8 maart uw mening te geven via de online peiling. U heeft hiervoor een persoonlijke code ontvangen. Ook als u de peiling al in heeft gevuld en uw waardering wilt wijzigen, kan dat -met uw persoonlijke code- tot 8 maart. Heeft u (nog) geen code en wilt u de peiling invullen? Mail uw verzoek dan naar info@participatierijksstraatweg125.nl.”

KLANKBORDGROEP Op basis van de peiling wordt een architect gekozen. De resultaten worden op 15 maart gepresenteerd tijdens een online bijeenkomst. Een klankbordgroep gaat vervolgens tijdens ontwerpateliers aan de slag om de plannen vorm te geven. Wie ook wil meedenken kan zich aanmelden via info@participatierijksstraatweg125.nl.

VRAGEN
Voor vragen kan contact worden opgenomen met Eric De Winter (projectmanager) via info@participatierijksstraatweg125.nl of 020 - 421 70 84.

advertentie
advertentie