Mirjam Henzen met kookboek Puur Natuurlijk Leven
Mirjam Henzen met kookboek Puur Natuurlijk Leven Mirjam Henzen

STEM EN WIN!

6 maart 2021 om 17:34 Algemeen Deel je nieuws

In november 2020 is het heerlijke plantaardige kookboek Puur Natuurlijk Leven uitgebracht met meer dan 100 makkelijke, lekkere en gezonde recepten. Een dag na uitkomst werd het al genomineerd voor de Lekker Vega Kookboekverkiezing 2020.
Inmiddels is de Lekker Vega Kookboekverkiezing volop aan de gang en zit Puur Natuurlijk Leven in de lift, tijdens een spannende nek-aan-nek race, om het beste Vega(n) Kookboek van 2020 te worden!

Breng je stem nu uit om Puur Natuurlijk Leven deze felbegeerde award binnen te slepen en maak zelf ook kans om in de prijzen te vallen.
Scan de QR code of ga naar http://bit.ly/lekkervega2020, selecteer Puur Natuurlijk Leven, druk op ‘Vote’. Als je mee wilt doen met de winactie, maak dan ook een keuze in categorie 'buitenlandse auteurs'. That’s all.

Puur Natuurlijk Leven is interessant voor smulpapen die van lekker en puur eten houden en graag meer willen weten over het belang van een gezonde(re) levensstijl. De recepten zijn ideaal voor mensen die genieten van (meer) plantaardig voedsel, maar ook de doorgewinterde carnivoor zal z’n tanden willen zetten in recepten zoals Indiase samosa quiche, romige za’atar champignonragout of bijvoorbeeld een kurkuma kikkererwtomelet met Oosterse dressing.

Wat anderen zeggen over Puur Natuurlijk Leven:

- Fantastisch geschreven met jummie recepten!
Tevens een perfect cadeau (ben al bij t derde exemplaar!)

- Wat een heerlijk boek. Het enthousiasme straalt er van af! Vol met heerlijke recepten, duidelijke informatie, ik word er blij van. Aanrader!

- Schitterend mooi boek vol met verhalen en uitleg over lekkere recepten, ingrediënten en gezond leven.
Overzichtelijk ingedeeld en voorzien van mooie foto's. Niet alleen een boek om uit te koken maar ook om in te lezen.
Ook als cadeau een echte aanrader!

Meer weten over wat anderen zeggen over Puur Natuurlijk Leven? Je leest het op www.puurnatuurlijkleven.nl of op www.bol.com.

Stemmen kan tot 8 maart 23:59 uur.

Als je in beide categorieën (Nederlandse auteur en buitenlandse auteur) je stem uit brengt en vervolgens op Instagram of Facebook deelt dat je op Puur Natuurlijk Leven hebt gestemd, maak je kans om zelf ook in de prijzen te vallen. Tag in je post/story op Facebook @lekkervega en op Instagram @lekkerveganl zodat zij weten dat jij je stem hebt uitgebracht en meedoet aan de winactie.

Stem en Win
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie