ZOA collecte
ZOA collecte Archief

Collecte voor ZOA volledig digitaal

28 maart 2021 om 16:46 Corona

OUDERKERK ZOA laat de huis-aan-huiscollecte, die gepland staat van 29 maart t/m 3 april 2021, niet in de traditionele vorm doorgaan vanwege de situatie rondom het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte zal volledig online plaatsvinden.

HULP TER PLEKKE Gerda Buitendijk organiseert de collecteweek in Ouderkerk aan de Amstel: “We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en helaas is langs de deuren gaan nu even geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor kwetsbare mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Ouderkerk online een collectebus aanmaken of een donatie zullen doen. De thuiscollecte is snel, makkelijk en veilig. Je kunt heel eenvoudig een digitale bus aanmaken vanuit je huis, op de bank of aan tafel via: digicollect.zoa.nl.”

DONATIE ONLINE De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan de christelijke hulporganisatie in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op zoa.nl/doneren, maak een bedrag over naar NL46INGB0000000550, sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig 3 euro).

advertentie
advertentie