Lokaalaanzee.nl is er voor de kustbewoner, maar ook voor iedereen die in de streek van de kust woont.
Lokaalaanzee.nl is er voor de kustbewoner, maar ook voor iedereen die in de streek van de kust woont. Eigen foto

Lokaalaanzee.nl: dé nieuwe site voor de kuststreek

2 april 2021 om 08:25 Overig

OUDER-AMSTEL Lokaalaanzee.nl is dé nieuwe site voor bewoners van en iedereen die geïnteresseerd is in alles wat er gebeurt in en rond de kustplaatsen IJmuiden, Bloemendaal en Zandvoort. Vanaf 2 april wordt de site dagelijks ververst met boeiend nieuws, actuele informatie, leuke activiteiten en al het moois dat ondernemers in die kustplaatsen te bieden hebben.

Lokaalaanzee.nl is er voor de kustbewoners die dagelijks op de hoogte gehouden willen worden van wat er speelt in de directe omgeving en de kuststreek in zijn buurt. Maar zeker ook voor iedereen die in de streek woont en die graag wil weten wat er allemaal gebeurt langs de kust waar zij met auto, fiets of OV in een mum van tijd zijn. 

Voor ondernemers in de kuststreek is Lokaalaanzee.nl een unieke kans om de hele regio te bereiken. De site wordt dagelijks ververst en de nadruk ligt op wat er allemaal te beleven valt op het strand, in de duinen en de dichtbij gelegen winkelgebieden. Via de Bedrijvengids kan een ondernemer zelf bepalen wat er gepubliceerd wordt. 

Lokaalaanzee.nl vervangt per 2 april de populaire site Nieuwsbladijmuiden.nl. “Wij merken dat veel bezoekers geïnteresseerd zijn in alles wat er langs de kust gebeurt”, zegt Joop Touw, één van de initiatiefnemers. “Het gebied van Zandvoort tot IJmuiden heeft zoveel te bieden”, vult Ton Dijkstra, de andere initiatiefnemer, aan. “Of je nu met je gezin een dagje er op uit wilt, even lekker wilt uitwaaien met je hond of juist flink wilt feesten met vrienden; het kan er allemaal. Met Lokaalaanzee.nl heb je op een site alle keuzes bij elkaar. En je weet meteen waar je lekker kunt eten of een ijsje kunt kopen”.

Jeroen Cnossen, directeur  van BDUmedia, de uitgever van Lokaalaanzee.nl is trots. “Het is heel bijzonder om in deze lastige tijd met een nieuw initiatief te komen. We denken echter dat dit een goed moment is om ondernemers een sterk platform te geven waar ze een grote groep mensen mee kunnen bereiken. Als alles straks weer open mag, kunnen we samen zorgen dat het weer gaat bruisen aan de kust”.

advertentie
advertentie