Zeilen
Zeilen Marije

Kom ook zeilen op de Ouderkerkerplas.

22 april 2021 om 22:26 Sport Deel je nieuws

We gaan de plas weer op en ook dit jaar is er weer van alles te beleven op de zeilclub.

9 mei gratis zeilclinic voor 7-13 jaar
Wil je ervaren hoe leuk en cool zeilen in een Optimist zeilboot is? Kom dan naar de gratis clinic Optimist zeilen op zondag 9mei. De clinic duurt twee uur waarin je basisuitleg krijgt over wat zeilen is om vervolgens samen met een maatje het water op te gaan in een optimist. Meld je aan op onze website. Www.wvop.nl

Word een echte kapitein.

Vanaf eind mei starten de zeillessen voor kinderen vanaf 8 jaar. Bij Watersportverening Ouderkerkerplas kun je in verschillende boten en op verschillende niveaus zeilleskrijgen. Als een echte kapitein leer je zeilen in een optimist of scheur je over het water met een maatje in de laser pico. Geef je snel op, want vol is vol. 

Watersport zomerkampen

In de zomervakantie kan je ook deelnemen aan een van de vierdaagse watersportkampen. Samen met veel vrienden heb je vier dagen plezier op het water. Zeilen, roeien, zwemmen, suppen. Er is van alles te beleven. 

Zeil- en surfles voor volwassenen

Ook voor alle volwassenen die willen leren zeilen of surfen, of hun techniek willen verbeteren hebben we volop aanbod. Volg een paar lessen, wordt lid en geniet de hele zomer van het water. We hebben zeilboten en surfplanken waarmee je zo het water op kunt. 

Kijk op onze website voor meer informatie

Voor informatie over de clinic, lessen en watersportkampen en om je in te schrijven, kijk op www.wvop.nl. Tot op de Ouderkerkerplas!

advertentie
advertentie