Bij de Sandwich Express worden de klanten met een glimlach geholpen.
Bij de Sandwich Express worden de klanten met een glimlach geholpen. Sandwich Express

Sandwich Express Duivendrecht viert 25-jarig bestaan

12 mei 2021 om 11:30 Zakelijk

DUIVENDRECHT De Sandwich Express, lunchroom en bezorgdienst aan het Dorpsplein 51, viert woensdag 26 mei het 25-jarig bestaan.

Eigenaren Dennis en Daniëlle vertellen: “25 jaar geleden zijn wij op het Dorpsplein 24 naast de stomerij in een pandje van 15 vierkante meter begonnen met de Sandwich Express; het bezorgen van belegde broodjes. Al snel groeiden wij uit onze voegen. Veel bedrijven en kantoren wisten ons te vinden. Eerst deden wij het met zijn tweetjes, maar al snel hadden wij personeel nodig. Niet alleen met het wegbrengen van de bestelling hadden wij het heel druk, maar men wist ook al gauw ons winkeltje te vinden om een broodje te komen halen.”

LUNCHROOM Na 5 mooie jaren zijn ze verhuisd naar een groter pand iets verderop, naar het Dorpsplein 51 (het voormalige postkantoor). “Hier hebben wij een lunchroom van gemaakt met vijftien zitplaatsen en een gezellig terras. Ook in onze lunchroom hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Zowel uit het dorp als daar buiten weten ze ons te vinden voor een kop koffie en een gezellig babbeltje of voor een uítgebreide lunch. Bij ons wordt je altijd gezellig en met een glimlach geholpen. Mede dankzij onze fijne collega’s die zich ook altijd voor ons inzetten.”

Meer informatie: sandwich-express.nl

advertentie
advertentie