Mirna Ackers en Koen Slootmans
Mirna Ackers en Koen Slootmans Stichting Kleinoot

Zomerconcert in De Kleine Kerk: Mirna Ackers en Koen Slootmans

17 juni 2021 om 14:28 Muziek

DUIVENDRECHT Nu de coronabeperkingen steeds minder worden en de theaters weer beperkt publiek mogen ontvangen gaat Stichting Kleinoot vier zomerconcerten organiseren in De Kleine Kerk.
Op vier zondagmiddagen om 15.00 uur zullen jonge musici, studenten van het Conservatorium van Amsterdam optreden met een gevarieerd aanbod, in een concert van ongeveer een uur. Entree 10 euro.

Op zondag 27 juni treden Mirna Ackers, fluit en Koen Slootmans, marimba op. Hun eerste concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op zondag 31 januari, maar dat concert moest helaas worden geannuleerd. Fluitiste Mirna Ackers is actief als solist, kamermusicus en orkestmusicus. Zij is veelzijdig en verenigt haar passie voor muziek, haar liefde voor arrangeren en haar achtergrond als musicologe in haar concerten.
De Belgische percussionist Koen Slootmans begon op zevenjarige leeftijd met oefenen op de plaatselijke muziekschool. Hij studeerde percussie, piano, solfège, muziekgeschiedenis en harmonie.

Reserveren via stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802, of per email activiteiten@stichtingkleinoot.nl

advertentie
advertentie