Enkele werken van de deelnemende kunstenaars.
Enkele werken van de deelnemende kunstenaars. Eigen Foto

Lokale kunstenaars exposeren in ‘t Jagershuis

29 augustus 2021 om 10:35 Kunst

OUDERKERK ‘t Jagershuis aan Amstelzijde 2 in Amstelveen opent op zondag 5 september en in het weekend van 2 en 3 oktober van 11.00 tot 17.00 weer de deuren voor een expositie van lokale kunstenaars. Dit keer is er werk te zien van Vanessa Rademaker, Wijnand Slokker, Amke Homan, Berny van Wieringen, Natasja Heeman-Kiljan en Anke Brentjens.

Van Wijnand Slokker zijn dit jaar weer aquarellen te zien die hij heeft gemaakt van diverse Nederlandse landschappen. Amke Homan is gespecialiseerd in het maken van glazen sieraden. Haar collectie is het hele jaar door al te zien bij museum Amstelland in Ouderkerk, maar op deze expositie toont ze haar nieuwste werk.

Van Anke Brentjens zijn haar nieuwste natuur- en makro foto’s te zien. Vanessa Rademaker werkt met allerlei materialen en laat dit keer veel kleurrijk werk te zien. Te zijn zijn onder meer 3D werk, grote aquarellen en de nieuwste portretten.

Nieuwe namen op deze expositie zijn Berny van Wieringen en Natasja Heeman-Kiljan. Berny van Wieringen maakt volgens de organsatie ‘keramiek waar je blij van wordt’. Een voorproefje is nu te zien in de vensters van ’t Jagershuis. Natasja Heman-Kiljan is gespecialiseerd in zwart/wit tekeningen. Door haar manier van tekenen brengt ze alledaagse voorwerpen of landschappen op een onverwachte manier tot leven.

De expositie maakt in het weekend van 2 en 3 oktober ook onderdeel uit van de Open Atelierroute van Amstelveen.

Kip van Berny van Wieringen.
advertentie
advertentie