Spelers van CTO70 op jacht naar de aansluitingstreffer
Spelers van CTO70 op jacht naar de aansluitingstreffer Thieu Vaessen

CT070 verliest nipt van Geuzenmiddemeer

21 november 2021 om 20:55 Sport Deel je nieuws

Twee overwinningen achter elkaar had CTO70 geboekt. Een reeks van drie  zat er niet in: CTO verloor zondag 21 november thuis van Geuzenmiddemeer, met 2-3. Publiek was deze keer niet welkom als gevolg van de coronamaatregelen.

Geuzenmiddenmeer scoorden in de eerste twintig minuten twee keer uit twee wat makkelijk gegeven penalty’s. Het was niet voor het eerst dit seizoen dat CTO snel op achterstand kwam. De ploeg heeft moeite om in het begin van de wedstrijd zijn beste spel te spelen. Geuzenmiddenmeer domineerde in de eerste helft.

In de tweede helft was de situatie omgekeerd. CTO was scherper en zette de Geuzen onder druk. Bas Markus maakte de aansluitingstreffer, de 1-2, en de Duivendrechters waren enkele keren dichtbij de gelijkmaker.

Maar uiteindelijk scoorden Geuzenmiddenmeer, uit een corner. CTO gaf niet op en Robin Kabel maakte ook nog de 2-3, . Maar de tweede aansluitingstreffer viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Er bleef te weinig tijd over om nog een gelijkspel in de wacht te slepen.

CTO promoveerde vorig jaar naar de vierde klasse. De ploeg heeft nu vier van zijn acht wedstrijden gewonnen en heeft een wedstrijd gelijk gespeeld. Met 13 punten staat het team nu op de 7de plaats, precies halverwege de ranglijst. Volgende week speelt CTO uit tegen Sloterdijk.