Jacques Bos
Jacques Bos Natuurlijk Belang

Men schrijft ons: ‘Transparantie naar onze inwoners’

24 maart 2022 om 14:30 Politiek

Jacques Bos, fractievoorzitter Natuurlijk Belang, schreef onderstaand stukje over de coalitievorming.

OUDER-AMSTEL Na verkiezingen komt altijd het spel van coalitievorming. Natuurlijk Belang wordt vooralsnog niet uitgenodigd om mee te praten. En dat terwijl wij de grootste winnaar zijn van de verkiezingen.

In het verkiezingsdebat vroeg een inwoner naar transparantie over de coalitievorming. En dat was een zeer terechte vraag want hij sloeg de spijker op zijn kop. De coalitie was namelijk al gevormd. Ouder-Amstel Anders, VVD en GroenLinks hadden elkaar allang gevonden. Het liefdesspel tussen deze partijen was al een tijdje gaande. Alleen de uitslag van de verkiezingen was nog niet bekend. U, de kiezer, had dit best mogen weten.

Wellicht had dit uw stem beïnvloed. Zeker met belangrijke onderwerpen die spelen zoals het centrumplan Ouderkerk, ontwikkeling van De Nieuwe Kern en de financiën van de gemeente.

Natuurlijk Belang zal de komende jaren blijven opkomen voor uw belangen. En zal dat ook transparant doen. Mochten de onderhandelingen anders lopen, dan zal Natuurlijk Belang altijd bereid zijn om mee te doen in een coalitie.

Wij gaan er voor.

Jacques Bos, Fractievoorzitter van de Lokale Partij Natuurlijk Belang

advertentie
advertentie