Avond rouwwandeling Ouderkerkplas 19 juni

27 mei 2022 om 21:46 Lokaal Deel je nieuws


Zondagavond 19 juni kun je weer meewandelen met een rouwwandeling bij de Ouderkerker Plas. We wandelen ruim 1 uur. Het doet zichtbaar goed om te kunnen delen en samen te bespreken over hoe een ieder probeert zijn/haar leven weer te leven. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en herkennen elkaar in de verhalen. Daarnaast heeft wandelen in de natuur vaak een positieve werking. 

Zondagavond  19 juni  – Ouderkerker plas

We verzamelen om 19.00 uur voor strandpaviljoen AandePlas. We wandelen een uur rondom de Ouderkerker plas. Kosten deelname is 12,50 inclusief een koffie of thee. Na de wandeling praten we na bij het Strandpaviljoen. Zie aandeplas.nl. 
Elke maand verweef ik een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de rouwwandeling ‘omgaan met gemis’. Tijdens deze wandeling is ruimte en aandacht voor het delen van jouw ervaring. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) kent en hier aandacht aan wil geven. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook geweest is. Op zondagochtend 26 juni is ook een rouwwandeling maar dan in het Amsterdamse bos. Graag aanmelden als je mee wilt lopen via indeontmoeting@gmail.com of bel 06-4604 8372. 

Zie ook www.indeontmoeting.nl  Wendy Pater-Jamin (verliesbegeleider)

advertentie
advertentie