Gaasperplas, Ruud van der Duin
Gaasperplas, Ruud van der Duin VANVER Creations

Expositie in Jagershuis

9 juni 2022 om 11:30 Kunst

OUDERKERK In het weekend van de Amstellanddag is ’t Jagershuis weer open voor publiek. Op 11 en 12 juni zal er, van 11 tot 17 uur, kunst getoond worden van Berny van Wieringen, Amke Homan, Vanessa Rademaker, Wijnand Slokker en Ruud van der Duin.

Berny is de maakster van keramische objecten, Amke toont haar glaskunst en bij Vanessa en Wijnand kan het publiek weer genieten van hun nieuwste schilderijen. Alles uiteraard van Ouderkerkse bodem.

Ruud van der Duin is een kunstenaar met een atelier in Zuid-Oost en dat is te zien in zijn werk. Van hem hangen er veel schilderijen van de omgeving van de Gaasperplas. Zijn stijl is helder en direct. Ruud heeft daarbij een interessante kijk op wat hij wil schilderen. Soms treft hem het grote geheel, maar ook de uitvergrotingen van details die hem opvallen in het landschap zijn de moeite van een bezoek waard.

Rondom het Jagershuis is er geen directe mogelijkheid om te parkeren. Het advies is dan ook om te voet of op de fiets te komen. Koffie & thee staat klaar.

IJsvogel, Berny van Wieringen
Armband, Anke Homan
advertentie
advertentie