Het mag weer: Concert in De Kleine Kerk op zondag 13 februari 15.00 uur.

30 januari 2022 om 15:25 Lokaal Deel je nieuws

Op zondagmiddag 13 februari is er weer een concert in De Kleine Kerk. Elisa Maayeshi sopraan en Kathie Yao Morgan piano brengen een afwisselend programma. Het concert begint om 15.00 uur en kost € 10. 

Elisa Maayeshi, sopraan en Katie Yao Morgan, piano brengen een afwisselend programma met muziek van Ravel, Mozart, Schubert, Satie, Britten en Pokofiev.

Van jongs af aan zijn zowel Katie (2000) als Elisa (2001) al met muziek bezig. Katie speelde piano vanaf dat ze vier jaar oud was en Elisa koos na een paar vioollessen van haar moeder toch voor zangles toen ze zeven jaar was.

Sinds 2018 studeert Katie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Katie heeft een grote liefde voor kamermuziek en werkt met veel verschillende musici samen.

Elisa volgde masterclasses bij Lenneke Ruiten en Ira Stiff en zong onder directie van Sir John Elliot Gardiner. Elisa doet niets liever dan het combineren van theater en muziek en hoopt zich te specialiseren in opera.

Sinds afgelopen zomer zijn Katie en Elisa een duo. Ze gaven al verschillende concerten voor zowel kinderen als volwassenen in verschillende zalen en theaters. Ze willen vooral verhalen vertellen en een wijd uiteenlopend repertoire laten horen. Met muziek van Mozart tot Satie, Schubert en zelfs Britten zijn hun concerten geen moment saai.

Vanwege de Corona voorschriften is het verplicht vooraf plaatsen te reserveren en te betalen. Alleen toegang met een CoronaCheck-app. Entree: € 10.

Reserveren kan via de website www.stichtingkleinoot.nl of telefonisch op 020-4160181 mob 06-50251802.

advertentie
advertentie