Gespreksgroep Levend Verlies voor Mantelzorgers

Lokaal Deel je nieuws

Gespreksgroep Levend Verlies voor Mantelzorgers

Op 19 april organiseert Mantelzorg & Meer weer een gespreksgroep ‘Levend Verlies’ voor mantelzorgers die te maken hebben zorg voor iemand met een chronische ziekte, dementie, beperking of een andere aandoening.

Als je daarmee te maken hebt, verandert ook jou leven als mantelzorger. Je kunt te maken krijgen met verlies en rouw terwijl degene voor wie je zorgt in leven is. Dit noemen we levend verlies. Bijvoorbeeld uw man met dementie, die steeds minder op uw man lijkt. Uw vrouw met een beroerte, die zo anders is dan uw vrouw was. Uw broer, die na het ongeluk verlamd is, of uw kind dat altijd intensieve zorg nodig zal hebben.

Inhoud: In deze gespreksgroep deelt u uw ervaringen met anderen die net als u zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inleveren. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips. U vindt hier herkenning, erkenning en steun.

Data, tijd en plaats:

19, 26 april en 3 mei: 10.30 – 12.30, Kantoor Mantelzorg & Meer – Bouwerij 4-d, Amstelveen

Aanmelden: Er zijn maximaal zeven deelnemers, deelname is kosteloos.
Als u zich wilt aanmelden, kunt u een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen bel met 020 5127250. Aanmelden kan ook via het formulier op de website. In onze agenda op de website vindt u ook meer informatie over deze gespreksgroepen.

advertentie
advertentie