Definitief Ontwerp Centrumplan aangenomen: dank voor uw steun!

27 januari 2023 om 17:39 Lokaal Deel je nieuws

Het is gelukt: het Definitief Ontwerp Centrumplan is gisteravond unaniem aangenomen door de gemeenteraad, met een aantal amendementen!  

Het plan van Delva van 12 september 2022 is daarmee nu definitief de basis voor uitvoering en  realisering van de herinrichting van ‘t Kampje. Het waterelement kan er nog steeds komen, bijvoorbeeld via crowdfunding, en wordt meegenomen in het bestek. Ook over het Schapenweitje is er beslist: dat wordt niet verkocht en bebouwd. En de maximale bouwhoogte voor het Rabobankgebouw is maximaal 2 lagen en een kap. 

Het is u, inwoners, dankzij uw steun en handtekeningen dus gelukt!

Dat maakt ons als betrokken inwoners in het toets en adviesteam (TAT) enorm blij. En nu op naar de uitvoering, want we willen het NU gaan zien op ’t Kampje! De volgende stap is het maken van een bestek voor een aanbesteding. 

Hoewel de raad  heeft ingestemd met een behoorlijk investeringskrediet moet er nog wel over de uiteindelijke uitgave beslist worden door de raad. Hoe hoog die zal zijn hangt af van de aanbesteding. Wij blijven er bovenop zitten als TAT en houden u op de hoogte, oa. via onze Facebookgroep Centrumplan Ouderkerk: het is NU of NOOIT! 

Amke, Annette, Bart, Erna, Jo, Joke, Peter, Robbert

advertentie
advertentie