Bridgen in restaurant Gusto
Bridgen in restaurant Gusto nvt

Na twee Corona-jaren eindelijk weer de Ouder-Amstel Bridgedrive

Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 24 september was het dan eindelijk weer eens zover. Na twee Coronajaren vond de Ouder-Amstel horeca Bridgedrive weer plaats, voor de negende keer! Al vroeg in Ouderkerk was het gezellig druk. Er deden dit jaar bijna 350 mensen mee met de bridgewedstrijd die wordt georganiseerd door Bridgeclub Continental en de Lionsclub Ouderkerk aan de Amstel. 

De Ouder-Amstel Bridgedrive is uniek. In 7 speelronden op steeds een andere horecalocatie in het dorp wordt gestreden om mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de Ouderkerkse ondernemers. Tussen de rondes door lopen de deelnemers genietend van ons mooie dorp naar de plaats waar het volgende spel plaatsvindt. De deelnemende horecalocaties verzorgen de lunch. De deelnemers die slecht ter been zijn worden door de leden van de Lionsclub vervoerd.

Aan het einde van de dag kwamen de bridgeparen bijeen in de Bindelwijk, om bij te praten, maar ook nieuwsgierig of ze met hun bridgepartner in de prijzen waren gevallen. Uiteindelijk is de grote winnaar altijd het goede doel. Dit jaar werd uit de opbrengst een mooie cheque overhandigd aan het in 2021 gestarte Hospice Zuider-Amstel. 

advertentie
advertentie