Afbeelding
pixby

Een interactief college over gezondheid in Ouderkerk

Overig Deel je nieuws

Coherente en stichting Oudgeleerdjonggedaan gaan een collegereeks geven over het thema gezondheid. Oudgeleerdjonggedaan is een organisatie waarbij een student 2 interactieve lezingen geeft aan senioren rond een bepaald thema. Vaak heeft het thema te maken met de opleiding/vakgebied/hobby van de student.

In de collegereeks ‘Een Gezond Leven Duurt Niet Even’ gaat studente Shanien het gesprek met u aan over een gezond leven. Zo zal ze vertellen waarom goede voeding zo belangrijk is en hoe voeding wordt opgenomen door het lichaam. Daarnaast zal ze u haarfijn uitleggen waarom bewegen zo gezond is en hoe we kunnen bewegen.

Bij de 2de bijeenkomst hoort u waarom een goede nachtrust zo belangrijk is voor uw gezondheid. Maar hoe werkt slapen precies? Waarom slapen kinderen zo veel en ouderen relatief minder? Wat gebeurt er tijdens dromen? In dit onderdeel komt u meer te weten over uw lichaam wanneer het slaapt. Tenslotte zal u van Shanien horen waarom sommige mensen altijd ziek zijn en andere nooit?

Kortom: een zeer boeide collegereeks! De collegereeks bestaat uit twee dagdelen en het aantal plaatsen is beperkt dus meld u vandaag nog aan! 

Data: vrijdag 25 november en vrijdag 9 december van 10 tot 12 uur (inclusief pauze).

Locatie: Dienstencentrum, Diedrick van Haarlemstraat 3 in Ouderkerk

Deelname is gratis, consumptie is voor eigen rekening.

Let op: aanmelden bij Coherente via mail: a.bouwman@coherente.nl of bel:0651822068

advertentie
advertentie