Afbeelding
Foto door form PxHere

Zo wordt het wel een leuke herfst(vakantie)

19 oktober 2020 om 07:22 Partnercontent

Verslagen doordat er nog minder mag? Laat snel los en bedenk wat wel mag. Gaat jouw favoriete restaurant dicht, bezorgen kan gewoon wel. En zo is er nog veel meer te verzinnen. 

Yes eindelijk tijd voor jou

Inderdaad je mag nog maar heel weinig mensen uitnodigen. En dat is eigenlijk best fijn. Want nu plan jij quality time met die ene vriendin. Even echt lekker bijpraten met zijn tweetjes. Of nodig dat leuke stel vrienden uit om te eten samen of een avond lang bij te kletsen en plannen te maken voor als straks… Even echt aandacht voor elkaar is een klein cadeautje dus neem je kans en geniet er van. 

Horeca blij én jij blij

Op een doordeweekse dag even geen zin in koken? Bestel dan gewoon! De horeca heeft het al zo zwaar dus een keer extra wat bestellen is heel maatschappelijk verantwoord. En besef dat je nu toch minder uit kunt geven en dit dus geen kwaad kan. Bestel gewoon op dinsdag of woensdag je favoriete gerechtjes bij je lievelingsrestaurant en maak van je thuiswerkdag een bijzondere dag. Of vraag aan je stamcafé of ze borrelplateaus serveren. Thuis genieten en de horeca ondersteunen. Wij noemen dat een win-win situatie

De paden op, de lanen door

Lekker naar buiten is nu een heel goed plan. Dus als het zonnetje schijnt, sjaal om en er op uit. Lekker genieten van het mooist dat de herfst te bieden heeft. Je kunt gewoon een wandeling maken of beukennootjes en eikels verzamelen. En wat denk je van een heus herfstblaadjes gevecht?  Buitenlucht is vooral nu heel gezond voor je. En daarnaast zorgt het ervoor dat je even je hoofd leeg kunt maken. Jassen aan, eastpak rugzak om en de paden op. 

En thuis ga je daarna aan de warme chocolademelk met slagroom en de eigengebakken appeltaart. En tellen natuurlijk wie de meeste beukennootjes heeft. 

Nieuwe outfits scoren kan nog altijd

Misschien geen dagjes Amsterdam maar shoppen kan wel natuurlijk. Neem je kledingkast eerst maar eens goed onderhanden en kijk wat nog wel en wat niet meer past. De overbodige dingen kun je online te koop zetten, doneren of aan vriendinnen geven. Vergeet net ook je schoenen en lingerie te inspecteren. Gooi te kleine of oude bh’s gewoon weg, meet goed je maat op en investeer in een nieuwe uitdagende kleine of een mooie en grote maten bh

Zwanger of net een baby? Dan is shoppen natuurlijk helemaal leuk. Zorg voor een goede basis met een  voedingsbh. Met de juiste maat staat je nieuwe kleding veel mooier. Zo straal je straks op de vele foto’s die nu van jou en je kleintje gemaakt worden. 

Lange zondagmiddagen doorkomen

Dat doe je met funcoocking aan tafel. Denk aan het oude fondue maar ook het nieuwerwetse racletten, pizza bakken of tajine bereiden aan tafel. Tv en computers uit, en telefoons aan de kant. Of je alles zelf voorbereid of de slager of horeca vraagt, alles kan. Standaard of kies een gek landenthema? Zet bijpassende muziek op en schenk een drankje om helemaal in de stemming te komen. 

advertentie
advertentie