Ron Gastrobar van Ron Blaauw is de oplossing voor culinaire hoogstandjes gewoon aan de eigen eettafel.
Ron Gastrobar van Ron Blaauw is de oplossing voor culinaire hoogstandjes gewoon aan de eigen eettafel. PR

Kook thuis heerlijk sterrendiner samen met Ron Blaauw

16 april 2021 om 11:30 Zakelijk


THUIS In plaats van dat jij naar Ron Gastrobar komt, komt Ron Gastrobar online naar jou, wel zo makkelijk. Verras jezelf, je vrienden of je familie en kook een geweldig sterrendiner onder leiding van niemand anders dan Ron Blaauw.

Kook thuis heerlijk sterrendiner samen met Ron Blaauw


In je eigen keuken en met je eigen ‘hardware’ (de spullen thuis; Ron zorgt voor de ‘software’ ofwel de ingrediënten) kook je een fantastisch 3-gangen menu. De stream met uitleg begint om 17.30 en deze duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe werkt het? Ron Gastrobar bezorgt een dag van tevoren (22 april) een box vol met verse ingrediënten aan huis. Met deze ingrediënten en live-ondersteuning van meesterkok Ron Blaauw via Zoom kook jij op 23 april een sterrenmaal. Tijdens het koken legt Ron stap voor stap uit wat er moet gebeuren om de gerechten perfect te bereiden en te dresseren. Het culi-team zit achter de schermen klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Als alle gerechten af zijn kun je aan tafel en genieten van je eigen creatie.
In de box (120 euro) zitten de ingrediënten voor 2 personen. Het is ook mogelijk om Stream (R)on! voor 4 personen te bestellen en dan betaal je 160 euro. Het is mogelijk om de box af te halen. en er is een vegetarische variant.

Ga voor alle informatie, het menu en hoe te bestellen naar de site van Ron Gastrobar.

advertentie
advertentie