Dennis Grishaver uit Ouderkerk tijdens het kampioenschap.
Dennis Grishaver uit Ouderkerk tijdens het kampioenschap. Aangeleverd

Ouderkerker Dennis Grishaver tweede in Nederlands Pokerkampioenschap

11 juli 2023 om 10:31 Denksport

OUDERKERK Dennis Grishaver (54) uit Ouderkerk is tweede geworden in het Nederlands Pokerkampioenschap.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker) bood dit jaar een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in poker, met inbegrip van online voorrondes. 

De spannende nationale finale vond afgelopen weekend plaats in het Hart van Holland in Nijkerk. Grishaver nam het op tegen 286 andere finalisten, die vanuit alle hoeken van Nederland waren gekomen om de felbegeerde titel van Nederlands Pokerkampioen te bemachtigen. Na een intensief spel van 16 uur verspreid over 2 dagen, ging Germ de Haas uit Emmen er met de titel vandoor.

Hoewel het buiten Holland Casino verboden is om fysiek te pokeren voor (geld)prijzen, werden de voorrondes van het ONK Poker dit jaar bezocht door meer dan 30.000 deelnemers die puur voor het plezier aan het spel meededen. 

De organisatie van het ONK Poker heeft aangekondigd dat zij spelers uit deze finale gaan selecteren als ambassadeurs, die in 2024 naar Las Vegas zullen worden gestuurd om deel te nemen aan een toernooi van de World Series of Poker. De kampioen van vorig jaar, Vincent Vos, ging met Team ONK Poker naar Las Vegas waar hij meer dan $12.000 wist te winnen. 

ONK POKER

Het ONK Poker staat bekend als een toernooi met een laagdrempelig karakter, waarbi jpokerliefhebbers van alle niveaus de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen. Gedurende een seizoen vinden er meer dan honderd fysieke voorrondes en 200 online voorrondes plaats. Dit seizoen deden er meer dan 30.000 deelnemers aan mee. Volgend jaar viert het Open Nederlands Kampioenschap Poker haar tienjarig bestaan waarin het kampioenschap een record aantal deelnemers verwacht.

Dennis Grishaver.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie