Afbeelding
Archief

Ouderkerkse NEA dames stellen teleur

27 november 2023 om 12:51 Handbal

OUDERKERK Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Lotus 1 op het programma. Een onbekende tegenstander voor de Ouderkerkers, maar gelet op de uitslagen in de competitie hadden zij gedacht dat het moest lukken om de punten in Ouderkerk te houden. Maar hoe anders verliep de wedstrijd. 

Lotus pakte al vroeg een 3 -0 voorsprong en eigenlijk liep NEA de hele wedstrijd achter de feiten aan. De dekking stond niet goed en aanvallend werd er slordig gespeel ook misten de schoten van afstand precisie en als er al een goede aanval was dan stond er een prima doelvrouwe bij Lotus op doel.

“Halverwege de eerste helft gingen we aanvallender verdedigen en dat hielp. We kwamen terug in de wedstrijd en met een paar snelle aanvallen stond NEA met 10-11 achter met de rust. De bedoeling was dat in de tweede helft deze lijn doorgetrokken zou worden, maar dit gebeurde niet”, aldus Ronald de Vries, de begeleider van de Ouderkerkers.

NEA viel in de fout van de eerste helft door niet scherp te zijn in de verdediging en aanvallend lukte er nog maar weinig. Het was echt een wedstrijd waarin niets lukte bij NEA en Lotus pakte dan ook verdiend de twee punten. Uitslag 13-18.
“Volgende week uit naar Vriendschap en deze wedstrijd snel vergeten”, aldus De Vries.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie