Ouder-Amstel steunt plan VVO voor aanleg drie beachvolleybalvelden in Ouderkerk

26 mrt, 16:00 Overig
Pixabay
Beachvolleybal is populair. Volleybal Vereniging Ouderkerk wil graag drie beachvolleybalvelden aanleggen aan de Wethouder Koolhaasweg.
Beachvolleybal is populair. Volleybal Vereniging Ouderkerk wil graag drie beachvolleybalvelden aanleggen aan de Wethouder Koolhaasweg.

OUDERKERK Volleybal Vereniging Ouderkerk (VVO) wil graag drie beachvolleybalvelden aanleggen aan de Wethouder Koolhaasweg in Ouderkerk. Het gemeentebestuur van Ouder-Amstel staat hier positief tegenover en wil aan de plannen meewerken als die zonder extra kosten voor de gemeente gerealiseerd kunnen worden. De volleybalvereniging stemt hier mee in en wil zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het aanleggen en onderhouden van de velden 

VVO heeft een flink aantal leden die naast het gewone volleybal ook beachvolleybal beoefenen. Zij willen graag de mogelijkheid bieden om, naast hun reguliere trainingen in de Bindelwijk, ook buiten in het zand te kunnen trainen. Ouder-Amstel heeft onder haar inwoners ook meerdere beachvolleyballers die op topniveau spelen en nu niet in hun eigen gemeente terecht kunnen om te trainen. De volleybalvereniging heeft daarom het idee opgevat om op eigen kracht deze tijdelijke locatie te ontwikkelen, aan te leggen, te exploiteren en onderhouden.

GEREDUCEERD TARIEF De grond waarop de velden moeten komen is eigendom van de gemeente. Verhuur aan VVO tegen een gereduceerd ‘maatschappelijk tarief’ is wettelijk alleen mogelijk als de ..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 7 uur geleden Kettinggesprek Carla Distelbrink: ‘Dit voelt als verrijking van mijn leven’
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu 1 aug, 14:01 Droogte leidt niet tot drinkwatertekort in Amstelland
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 24 jul, 09:00 Kettinggesprek Ingomar Klaui: ‘Ik ben enorm trots dat het is gelukt’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen 19 jul, 11:30 Kettinggesprek Willem Jansen: ‘Ik had graag nog een periode doorgegaan’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 13 jul, 09:00 Reserves Ouder-Amstel beneden peil
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk 9 jul, 11:30 Sommige sprookjes bestaan, andere sprookjes komen tot leven in een boek

Mis niks, lees alles van Ouder-Amstel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ouder-Amstel en omliggende plaatsen met Weekblad voor Ouder-Amstel. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Weelblad voor Ouder-Amstel lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ouder-Amstel.