Dansworkshop Bindelwijk (2019)
Dansworkshop Bindelwijk (2019) Coherente

Nationale sportweek van 17 tot en met 26 september

16 september 2021 om 11:30 Overig

OUDER-AMSTEL In de week van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september is de Nationale Sportweek. Deze week staat in het teken om zo veel mogelijk mensen te inspireren om te gaan en blijven sporten. Sport is meer dan alleen bewegen. Het is ook goed voor de sociale contacten en de mentale gezondheid.

VERENIGINGEN Inmiddels zijn alle sporten weer in volle gang. Dus ga gerust eens een kijkje nemen bij een training en/of wedstrijd van een van de vele verenigingen die onze gemeente rijk is. “In mijn periode als wethouder ben ik bij bijna alle verenigingen in onze gemeente langs geweest en het leuke van zo’n kennismaking is dat je niet alleen de bekende, maar ook de minder bekende sporten meemaakt. Zo heb ik bijvoorbeeld kennis kunnen maken met roeien, badminton, tennis, waterpolo, volleybal en voetbal. Tijdens de nationale sportweek kan iedereen zo’n kennismaking doen met een sportvereniging in onze gemeente”, aldus Barbara de Reijke.

Op www.sportiefouder-amstel.nl staan alle lokale sportverenigingen vermeld. Vaak kun je gratis een proeftraining meedraaien om te kijken of het iets voor je is.

MULTISPORTDAG AANGEPAST SPORTEN In Amstelveen wordt vrijdag 24 september een multisportdag aangepast sporten gehouden (terrein van Amstelveense Rugby Club). Van 15.00 tot 18.00 uur is het mogelijk om sporten te ontdekken. Het is voor alle leeftijden en beperkingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie