Turnen voor jongens.
Turnen voor jongens. FDO

FDO Turnen weer gestart

Overig

DUIVENDRECHT Sinds een paar weken is het weer mogelijk om te turnen in Duivendrecht. Gymnastiek-en turnvereniging F.D.O. verzorgt deze lessen in het Dorpshuis, Dorpsplein 60. Momenteel zijn er twee groepen meisjes van start gegaan. Dit wil FDO graag uitbreiden. Daarnaast kijkt de vereniging naar de mogelijkheid om ook voor jongens turnlessen te kunnen verzorgen.

MEISJES TURNEN Meisjes kunnen op dit moment terecht op twee afdelingen op de donderdag: van 16.15 tot 17.15 uur; meisjes van 5 tot 7 jaar en van 17.15 tot 18.15 uur; meisjes van 8 jaar en ouder. Als er in de tweede groep veel meer oudere meisjes aansluiten, zal er snel een derde groep voor deze meisjes gestart worden.

JONGENS TURNEN Naast de twee groepen in Reigersbos en vier groepen in Nieuw-West wil FDO starten met turnen voor jongens in het Dorpshuis. Jongens kunnen aangemeld worden op fdoturnen@hccnet.nl.Andere activiteiten.

ACTIVITEITEN Naast turnen kunnen de jeugdleden ook meedoen aan de Avondvierdaagse. Bij gebleken geschiktheid is er de gelegenheid om deel te nemen aan diverse turnwedstrijden. De kampcommissie organiseert elk jaar twee kampweken voor de jeugd. In de voorjaarsvakantie gaan ze een weekje op pad met de jeugd van ongeveer 8 jaar en ouder. In de zomervakantie gaan ze op kamp met kinderen tot en met 13 jaar.

PROEFLESSEN Proeflessen worden aangeboden in de gymzaal van het Dorpshuis. Voor jongens na voldoende interesse. Op dit moment al wel mogelijk in de gymzaal van de Tamboerijn,Reigersbos 303.

INLICHTINGEN Voor informatie over gymnastiekvereniging F.D.O. en al haar disciplines kan men via email contact opnemen via info@gvfdo.nl. Voor Jongensturnen: fdoturnen@hccnet.nl. Ook op de website is informatie te vinden: www.gvfdo.nl 

advertentie