Afbeelding
Aangeleverd

Schaatsen wordt goedkoper bij De Amstelbocht

16 juni 2019 om 19:00 Sport

OUDERKERK Alles wordt duurder, maar schaatsen goedkoper. De tarieven voor het nieuwe schaatsseizoen zijn alweer bekend voor IJsclub De Amstelbocht. Ook voor jeugd is er nu de mogelijkheid tot recreatieschaatsen.

De zomer is nog niet eens gestart en nu toch alweer aan de winter denken. De meeste mensen willen eerst genieten van de zomer. Heerlijk fietsen en skeeleren in het zonnetje en fit blijven voor de winter. Toch komt IJsclub De Amstelbocht nu al met de tarieven voor het komende schaatsseizoen. Dat start op zaterdag 13 oktober met de opening van de Jaap Edenbaan. Er wordt dan weer lesgegeven aan recreanten op de donderdagavond van 18.20 tot 19.20 uur en van 19.40 tot 20.40 uur. Op deze uren is er ook gelegenheid voor de jeugd om les te krijgen. Volwassen recreanten betalen voor een seizoen € 170 en jeugdige (tot en met 18 jaar) € 110. Recreanten die veteraan (boven de 65 jaar) zijn, kunnen voor €145 een jaar schaatsles krijgen.
Voor gevorderde schaatsers is er gelegenheid tot schaatsen op de trainingsuren. Ook deze abonnementen zijn gezakt in prijs. Pupillen van € 185 naar € 170; junioren van € 217 naar € 197 en senioren van € 290 naar € 265. Deze prijzen zijn inclusief training en wedstrijdlicentie.
Elke zaterdagmiddag staat een team van jeugdschaatsbegeleiders weer klaar om de jeugd van Ouderkerk te leren schaatsen. Het jeugdschaatsen voor kinderen van 6 tot 12 jaar kost dit jaar € 83. Een korting van € 5,-.

Daarbij komt wel eenmalig de kosten van een verplichte schaatshelm van Viking bij die kan worden aangeboden voor € 20. Uiteraard kan deze helm ook de komende seizoenen worden gebruikt.
De verlaging van de prijzen is te danken aan de directe inkoop door Baanvereniging Groot Amsterdam (de Jaap Eden–verenigingen) en is een unicum in tijden waarin alles duurder wordt. Opgeven kan via de website van IJsclub De Amstelbocht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie