Samen buiten bewegen
Samen buiten bewegen Dine van Erck

Vrijdag 18 september gaat de Nationale Sportweek Ouder-Amstel van start

10 september 2020 om 12:58 Sport Deel je nieuws

Aanstaande vrijdag, 18 september, start de Nationale Sportweek met een online openingsdans. Vervolgens is er in de gemeente Ouder-Amstel een divers aanbod aan activiteiten georganiseerd door sportverenigingen en stichting Coherente.

Er is voor iedereen wat te doen. Jongeren kunnen tijdens de be-active avond op muziek komen zaalvoetballen. Er is een bootcamples voor tieners en volwassenen georganiseerd door Fit en Soul aan de Amstel. De Snippen organiseert een waterpolo-instuif voor leerlingen uit groep 6 tot en met 8 in zwembad de Meerkamp in Amstelveen. Ook is er een kookworkshop waarin je aan de slag gaat met het maken van gezonde borrelhapjes. Deze workshop is voor jong en oud. Dus je kan als meedoen met je kinderen, maar ook volwassenen en ouderen zijn van harte welkom.

Daarnaast zijn er in de week nog verschillende beweegtuinlessen voor ouderen zowel in Duivendrecht als in Ouderkerk aan de Amstel. Ook is er een rollatorloop met daarna een rollatorcheck. Als laatste is er in samenwerking met Plus Vreeswijk en Plus Wagner een lunchwandeling georganiseerd.

Je vindt alle activiteiten met datum, tijden en locatie op www.sportiefouder-amstel.nl. Bekijk het aanbod en vergeet je niet van te voren in te schrijven. Dit is verplicht in verband met het naleven van de Corona-maatregelen.

 

Kalender activiteiten Nationale Sportweek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie