Oranje Festival bij sv Ouderkerk

8 april 2021 om 16:25 Sport Deel je nieuws

SV Ouderkerk organiseert uniek Oranjefestival !

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert sv Ouderkerk op maandag 3 mei a.s. een uniek Oranjefestival op sv Ouderkerk

Oranjefestival

sv Ouderkerk  werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op sv Ouderkerk komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit sv Ouderkerk volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met sv Ouderkerk contact opnemen. Dit kan via marcel.wagenhuis@gmail.com  of Marcel Wagenhuis of via 0641129929.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie