Huldiging van de kampioenen van CTO'70 Volleybal
Huldiging van de kampioenen van CTO'70 Volleybal CTO'70 Volleybal

CTO’70 Volleybal huldigt kampioenen

20 december 2022 om 09:53 Sport

DUIVENDRECHT De seniorenteams van CTO’70 Volleybal speelden zaterdag 17 december de laatste wedstrijden van de Amsterdamse najaarscompetitie in het Dorpshuis in Duivendrecht. Na afloop van de herenwedstrijd werden de kampioenen van de eerste helft van het seizoen gehuldigd met bloemen, champagne, taart en een woord van Barbara de Reijke - wethouder sport. 

Het herenteam is kampioen geworden in de vijfde klasse en zal vanaf januari de oranje clubkleuren verdedigen in de vierde klasse. Bij de jeugd werden twee teams kampioen. CTO 4 mocht zich het beste team noemen op CMV niveau 3, CTO 5 het beste team op CMV niveau 2/3.

“Het is mooi om dit soort momenten met z’n allen te vieren: jeugd en senioren bij elkaar. De interactie tussen de lange mannen en de kleinste volleyballers die beiden hun kampioenschap vieren is mooi om te zien,” aldus trotse voorzitter Gert-Jan Baerents.

Na de huldiging was het aan de damesteams van CTO’70 Volleybal om hun laatste wedstrijd te spelen, waarbij het eerste damesteam mocht spelen tegen het derde damesteam van VVO uit Ouderkerk - een heerlijke derby. Uiteindelijk wisten de dames van CTO met 3-2 deze wedstrijd te winnen, maar met de winst van 2 sets haalden de Ouderkerkse dames genoeg punten binnen om niet te degraderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie