Afbeelding
Aangeleverd

IJsclub De Amstelbocht sluit mooi winterseizoen af

4 april 2023 om 11:00 Sport

OUDERKERK Ook deze winter werd weer traditioneel afgesloten bij ijsclub De Amstelbocht. Zo konden de kinderen van het zaterdag-jeugdschaatsen op de Jaap Edenbaan hun welverdiende schaatsdiploma afhalen tijdens de feestelijke spelmiddag in het clubhuis aan het Molenpad. Dit jaar was het bingo met voor elk kind een prijs waarna de diploma’s – in diverse oplopende categorieën - werden uitgereikt. 

“Voor de pupillen, junioren en senioren werd het seizoen uitgeluid met de clubkampioenschappen op de Jaap Edenbaan waar eenieder zijn eigen PR probeerde te verbeteren. Afgelopen vrijdagavond was voor hen vervolgens de afsluitende avond in het clubhuis waar alle prijzen werden uitgereikt. Ook werd er nog even stilgestaan bij dat er ook dit jaar weer een paar dagen op het natuurijs van de eigen landijsbaan geschaatst kon worden. Al met al was het een zeer geslaagd winterseizoen met een toenemend aantal (jeugd)leden”, aldus Renoud Boersma, voorzitter van de ijsclub.

“Nu wordt er overgegaan naar de zomertraining met iedere week skeelertraining op de skeelerbaan bij de Ouderkerkerplas en de diverse ‘droog’-trainingen (conditie en spierkracht) die wekelijks bij het clubgebouw worden georganiseerd. En natuurlijk kijken we nu al uit naar de sport- en speldag voor de jeugd op de laatste zaterdag van juni voor alle kinderen in basis- en middelbare schoolleeftijd die na het succes van vorig jaar nu jaarlijks wordt gehouden”, aldus Boersma.

Voor in de agenda: zaterdag 24 juni is er een Jeugd Sport- en Speldag bij De Amstelbocht.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie