Foto van de 10e Meentrun in Amstelveen, door DeeGee.net Fotografie. Zie www.meentrun.nl voor alle foto's.
Foto van de 10e Meentrun in Amstelveen, door DeeGee.net Fotografie. Zie www.meentrun.nl voor alle foto's. Dennis Goedbloed
Uit de regio

Elfde editie van MeentRun op zondag 16 april

5 april 2023 om 16:58 Sport

AMSTELVEEN Bij ontmoetingscentrum De Meent start op zondag 16 april de elfde editie van de MeentRun. Traditiegetrouw begint dit sportieve evenement om 10.45 uur met de Kids-Family Run van 1 kilometer. Deelname kost 3 euro en de opbrengst  komt ten goede van Voedselbank Amstelveen. Om 11.10 uur starten de deelnemers aan de 10 kilometer en vijf minuten later (11.15 uur) de deelnemers aan de 5 kilometer. De inschrijfkosten voor beide afstanden bedragen 10 euro. 

Deelnemers aan de 5 en 10 kilometerloop krijgen een Mylaps Bib Tag tijdwaarnemings-chip, zodat iedereen verzekerd is van de juiste tijdmeetresultaten. Het parcours loopt door Waardhuizen, Middenhoven en de Bovenkerkerpolder. Er staan meerdere vrijwilligers langs de route en halverwege de 5 en 10 km afstand is een waterdrinkpost aanwezig. 

Opgeven kan tot 14 april via de Mylaps link op www.meentrun.nl (voor-inschrijving) of op de dag zelf tot 15 minuten voor de start (na-inschrijving). De startnummers liggen voor de wedstrijd klaar in De Meent aan Orion 3 in Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie