Afbeelding
Pixabay

40ste OST tennistoernooi en Padel P100 toernooi op Park Startbaan in Amstelveen

7 juni 2022 om 14:30 Tennis

AMSTELVEEN Van 20 tot en met 26 juni wordt het bekende Open Startbaan Toernooi (OST) voor de 40ste keer gehouden. Nieuw is, dat dit jaar in diezelfde week ook een Padel P100 toernooi wordt georganiseerd op de banen van Park Startbaan. Dat is uniek voor Amstelveen.

Royal Coster Diamonds uit Amsterdam is al jaren een trouwe clubsponsor van het OST. Maar vanwege het 40-jarig jubileum en de combinatie met het Padel P100 toernooi breidt deze sponsor haar sponsorschap uit en wordt ‘Preferred Partner’ van het OST. Ronald Koster, marketing directeur van Royal Coster Diamonds, noemt het OST “een waanzinnig mooi toernooi in de regio”. Dankzij die extra steun is het toernooi weer verzekerd van een sterke bezetting met topspelers uit de wijde regio. Het OST krijgt nog een extra glans door diverse festiviteiten, die rondom tennis en padel worden georganiseerd.

PUBLIEK WELKOM Het OST toernooi is zeker de moeite waard voor een geïnteresseerd publiek. Naast toptennis is er spectaculair padel te zien en is er op het Park van alles te beleven en te genieten. De finaledag is zondag 26 juni op de banen van Park Startbaan. Meer OST informatie is te vinden op: parkstartbaan.nl/ost

INSCHRIJVEN TOT 12 JUNI De inschrijving van OST tennis- en padeltoernooi is nog niet gesloten. Inschrijven kan nog tot 12 juni op de website www.ltcstartbaan.nl . Er zijn mooie extra prijzen te winnen voor de winnaars van het Dames- en Herenenkelspel bij tennis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie