Turnen voor meisjes en jongens.
Turnen voor meisjes en jongens. F.D.O.

FDO turnen weer begonnen

30 september 2023 om 14:56 Turnen

DUIVENDRECHT/AMSTERDAM Drie weken geleden is gymnastiekvereniging F.D.O. weer begonnen aan een nieuw gymnastiek- en turnseizoen. De zalen zijn weer open en deze week zijn de kinderen ook weer begonnen met de Grote Club Actie. 

“Voor onze vereniging is De Grote Clubactie heel belangrijk, want met de opbrengsten kopen we weer nieuwe of aanvullende turntoestellen en materialen.” zo geeft Pieter Zwart van het bestuur aan.

TURNEN

Meisjes kunnen op dit moment terecht op twee afdelingen op de donderdag.

15.30 – 16.30 uur meisjes van 5 tot 7 jaar.
16.30 – 17.30 uur meisjes van 7 tot 9 jaar.
17.30 – 18.30 uur meisjes van 9 jaar en ouder.

JONGENS TURNEN

Naast de twee groepen in Reigersbos en vier groepen in Nieuw-West wil de vereniging starten met turnen voor jongens in het Dorpshuis. Aanmelden daarvoor kan op fdoturnen@hccnet.nl.

ANDERE ACTIVITEITEN

Naast turnen kunnen de jeugdleden ook meedoen aan de Avondvierdaagse. Bij gebleken geschiktheid is er de gelegenheid om deel te nemen aan diverse turnwedstrijden. De kampcommissie van de vereniging organiseert elk jaar twee kampweken voor de jeugd. In de voorjaarsvakantie gaan zij een weekje op pad met de jeugd van ongeveer 8 jaar en ouder. In de zomervakantie is er een kamp met kinderen tot en met 13 jaar.  

PROEFLESSEN

In de gymzaal van het Dorpshuis, Dorpsplein 60 in Duivendrecht worden er proeflessen gegeven voor meisjes. Voor jongens na voldoende interesse. Op dit moment is dat al wel mogelijk op woensdag in de gymzaal van de Tamboerijn, Reigersbos 303 in Zuid-Oost.

Voor informatie over gymnastiekvereniging F.D.O. en alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden via info@gvfdo.nl (algemeen). Jongens turnen: fdoturnen@hccnet.nl. Ook op de website is informatie te vinden: www.gvfdo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie