oud-voorzitters Harrie Verstegen en Ger Meijer openen 3e veld
oud-voorzitters Harrie Verstegen en Ger Meijer openen 3e veld Kirsten Houweling

Dubbel feest bij vv CTO '70

30 september 2019 om 12:14 Voetbal Deel je nieuws

Het was zondag 29 september twee keer feest bij voetbalverening CTO '70. Niet alleen werd het nieuwe "derde" jeugdveld geopend, maar werd na afloop van alle wedstrijden de aftrap van het honderdjarig bestaan gegeven.

He jubileumcommissie van vv CTO '70 had deze zondag omgedoopt tot "klassiek zondagmiddag". Na afloop van de wedstrijd van de zondag 1 selectie (met 2-2 gelijkgespeeld tegen OSC) veranderde de kantine in een feestpaleisje met muziek en een paar gezellige uurtjes.

De reden: Volgend jaar bestaat CTO '70 100 jaar, en daarom zullen gedurende het hele seizoen 2019-2020 feestelijkheden op het programma staan. De "Klassieke zondagmiddag" was de eerste in een reeks evenementen die op 29 februari en 1 maart 2020 uitmonden in een receptie en een groot jubileumfeest.

Diezelfde middag was er nog een heuglijk moment. Sinds dit seizoen beschikt de Duivendrechtse vereniging over een heus "derde veld". Met hulp van de gemeente Ouder-Amstel is een veld dat voorheen dienst deed als trainings- en intrapveld voorzien van een nieuwe grasmat, nieuwe doeltjes en omheining, zodat hier wedstrijden van de jongste jeugdteams kunnen worden gespeeld. Geen overbodige luxe, want de aanwas onder JO8- en JO9-spelertjes is groot. Nadat oud -voorzitters Harry Verstegen en Ger Meijer het nieuwe veld symbolisch met een grote sleutel hadden geopend, vond een wedstrijd plaats tussen spelertjes uit de JO9, die er- ondanks de regen- een vrolijk partijtje van maakten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie