Winnaar Rutger Baas in actie.
Winnaar Rutger Baas in actie. Zorg en Zekerheid

Rutger sport een jaar gratis dankzij Zorg en Zekerheid

Voetbal

OUDERKERK In teamverband sporten is dubbel gezond, vindt zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Iedere nieuwe verzekerde die in december vorig jaar deelnam aan de sportclubactie maakte daarom via zijn of haar sportvereniging kans op een jaar gratis sporten. De gelukkige winnaar van 2022 is de 38-jarige Rutger Baas, al jaren sterspeler bij S.V. Ouderkerk.

Zorg en Zekerheid steunt diverse sportverenigingen in de regio. “Zeker nu het weer mag stimuleren we mensen om samen te sporten”, vertelt divisiemanager Commercie Casper van den Bergh. “Zo zorgen we er samen voor dat niet alleen de leden gezond blijven, maar ook de sportvereniging.”

De regionale zorgverzekeraar is al jaren partner van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Vanuit dit gezonde partnership biedt Zorg en Zekerheid clinics op middelbare scholen. “In teamverband sporten maakt ons fysiek fit en zorgt voor sociale verbinding”, vervolgt Van den Bergh. “Daarom bieden wij in diverse aanvullende verzekeringen een sportvergoeding en kunnen mensen meedoen aan verschillende preventieve cursussen.”

CIRCUIT Speciaal voor hardlopers en wandelaars is er het Zorg en Zekerheid Circuit. “Dit organiseren we dit jaar voor de 27ste keer. Verspreid door de regio, bijvoorbeeld op 24 april in Uithoorn, kan iedereen meedoen aan een heus circuit. Dit doen we samen met hardloopverenigingen uit de buurt. De lopers steunen regionale goede doelen en verdienen zelf een mooie medaille en een t-shirt.”

Met een aantal sportclubs maakte Zorg en Zekerheid vorig jaar extra afspraken. Leden die via hun club deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van Zorg en Zekerheid krijgen korting op hun basis- en aanvullende verzekering. Verder krijgt de club per deelnemend lid een sponsorbijdrage.

Leden die via hun sportclub verzekerd zijn bij Zorg en Zekerheid maakten daarnaast kans op een mooie prijs: Zorg en Zekerheid betaalt de volledige contributie voor 2022. De 38-jarige Rutger Baas is de gelukkige winnaar. Hij mag een jaar lang gratis voetballen bij S.V. Ouderkerk. 

advertentie