Team Jan Hekmanschool Groep 6A, winnaars van het toernooi voor jongens/gemengd voor Groep 5/6.
Team Jan Hekmanschool Groep 6A, winnaars van het toernooi voor jongens/gemengd voor Groep 5/6. Rogier Groen

Schoolvoetbaltoernooi Ouder-Amstel groot succes

17 mei 2022 om 09:00 Voetbal

OUDER-AMSTEL De afgelopen twee jaar was er als gevolg van de maatregelen rondom Covid-19 geen schoolvoetbal mogelijk in onze gemeente. Gelukkig kon de editie van 2022 wel doorgang vinden. Meer dan 250 kinderen beleefden een mooie dag met strijd, teambuilding, teleurstelling en vreugde.

In totaal deden er maar liefst 32 teams mee van vier basisscholen uit Ouderkerk en Duivendrecht: Jan Hekmanschool, ‘t Kofschip, Amstelschool en De Grote Beer. Het schoolvoetbaltoernooi vond in het verleden plaats bij CTO ’70 uit Duivendrecht. Dit jaar werd het toernooi door de organisatiewisseling gespeeld op de velden van SV Ouderkerk.

“Het was een geweldige dag. De kinderen hebben er ongelofelijk van genoten. Net zoals alle begeleiders en de organisatie zelf. Ik wil vooral de club SV Ouderkerk en de vrijwilligers van de club nogmaals bedanken dat ze dit op zulke korte termijn hebben kunnen faciliteren,” aldus organisator Rogier Groen.

Er rolden na spannende finales uiteindelijk vier winnaars uit de bus die nu door gaan naar de Districtsfinale in IJmuiden (voor de jongens) en Amstelveen (voor de meiden). Als deze Districtsfinale gewonnen wordt, mag het schoolteam door naar de Landelijke finale.
Dit zijn de gelukkige teams die zeer binnenkort de Districtsfinale spelen: ‘t Kofschip Groep 5/6 Meiden, Jan Hekmanschool Groep 5/6 Jongens, Jan Hekmanschool Groep7/8 Meiden, De Grote Beer Groep 7/8 Jongens. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie