Er deden maar liefst 43 schoolteams van alle vijf basisscholen uit de gemeente mee.
Er deden maar liefst 43 schoolteams van alle vijf basisscholen uit de gemeente mee. Aangeleverd

Meer dan 40 teams doen mee aan schoolvoetbaltoernooi Ouder-Amstel

15 mei 2023 om 12:34 Voetbal

OUDER-AMSTEL Het jaarlijkse KNVB-schoolvoetbaltoernooi van Ouder-Amstel dat op 10 mei plaatsvond op de velden van S.V. Ouderkerk is en groot succes geworden. Er deden maar liefst 43 schoolteams van alle vijf basisscholen uit de gemeente mee. De teams die zich plaatsten voor de districtsfinale zijn: ‘t Kofschip groep 5/6 meiden, Jan Hekmanschool groep 5/6 jongens, Jan Hekmanschool groep 7/8 meiden en De Grote Beer Groep 7/8 jongens. 

Dit jaar was de organisatie van het evenement in handen van Mats Swart als examenopdracht voor de Sportacademie Amsterdam onder begeleiding van Rogier Groen. Op de middag van het toernooi heerste er een geweldige sfeer. Bijna 400 kinderen streden in de verschillende teams voor de overwinning. Er werd goed gevoetbald en er vielen mooie doelpunten. Bovenal was er veel respect en sportiviteit onder de jonge spelers.

“Wij danken alle vrijwilligers en begeleiders voor hun inzet op deze lange, maar zeer geslaagde en sportieve middag. Speciale dank gaat ook uit naar S.V. Ouderkerk voor de ondersteuning tijdens het toernooi en het ter beschikking stellen van de kantine en de velden,” aldus de organisatoren Mats Swart en Rogier Groen.

Wie na het toernooi enthousiast is geworden om te gaan voetballen, kan zich opgeven voor een speciale kennismakingsmiddag op woensdagmiddag 24 mei van 15.30 tot 17.00 uur op S.V. Ouderkerk via svo.spelletjesmiddag@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie