ING blijft SV Ouderkerk sponsoren.
ING blijft SV Ouderkerk sponsoren. Minke Wiggerink / SV Ouderkerk

Nieuw sponsorcontract voor drie jaar tussen SV Ouderkerk en ING

2 december 2023 om 07:30 Voetbal

OUDERKERK SV Ouderkerk gaat opnieuw een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. 

SV Ouderkerk is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Jeroen Wirz: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd”, zo laat hij weten. “Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij zowel de prestatie teams, de plezier teams en met name het damesvoetbal een boost geven. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren. Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen.”

“De ING blijft zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met SV Ouderkerk en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie