Spelers van de kampioensteams HS1, DS1, DS2 en CMV niveau 2 van CTO'70 Volleybal worden gehuldigd tijdens in het Dorpshuis.
Spelers van de kampioensteams HS1, DS1, DS2 en CMV niveau 2 van CTO'70 Volleybal worden gehuldigd tijdens in het Dorpshuis. CTO'70 Volleybal/Kirsten Houweling

CTO'70 Volleybal huldigt kampioenen en zoekt versterking

15 december 2019 om 23:16 Volleybal Deel je nieuws

Op zaterdag 14 december jl. werd er weer volop gevolleybald in het Dorpshuis in Duivendrecht tijdens de laatste thuisspeeldag van CTO'70 Volleybal in 2019. Met deze laatste competitiewedstrijden werd ook de Amsterdamse najaarscompetitie afgesloten voor de teams van de volleybalvereniging uit Duivendrecht. De vereniging kijkt terug op een succesvolle eerste seizoenshelft. 

'Als 4 van onze 9 teams kampioen worden, 1 jeugd net aan tweede wordt en de andere teams lekker hebben meegedraaid in hun poules, dan kun je als voorzitter niets anders doen dan ontzettend trots zijn op de behaalde resultaten en de inzet van al onze leden op de volleybalvelden' aldus voorzitter Gert-Jan Baerents.

Voorafgaand aan de laatste wedstrijd op de thuisspeeldag werden de aanwezige spelers van de kampioensteams gehuldigd met bloemen en champagne. De thuisspeeldag werd afgesloten met een geslaagd feest. Gert-Jan Baerents vertelt trots verder: terwijl ik een wedstrijd stond te fluiten, zag ik de kinderen binnen komen en zij lieten trots hun medailles zijn aan hun trainsters, die ook met hun eigen team (DS2) kampioen zijn geworden. Terwijl de coach van het jeugdteam, oma van een van de spelers, met haar eigen team aan de bar het kampioensschap van haar team zat te vieren. Dit is een mooi voorbeeld van de verbondenheid binnen de verenging.'

Versterking gezocht!
CTO'70 Volleybal is voor de tweede seizoenshelft op zoek naar versterking van alle teams. Ook bij de teams die (nog) geen wedstrijden spelen. In de Sportspeeltuin - waarin kinderen van 4-6 jaar met elkaar leren spelen, sporten en bewegen - zijn door het doorschuiven van spelers naar het 'echte' volleybal weer plaatsen vrijgekomen. Ook in de jeugdteams van 7 tot 12 jaar is nog plek om kinderen kennis te laten maken met het volleybal en te zorgen voor nog meer successen voor CTO'70 Volleybal. Bij de seniorenteams (mannen/vrouwen) kan de vereniging ook versterking gebruiken in een aantal teams. Als je geen competitie wilt spelen, dan kan je meespelen bij de recreanten.

'Duivendrecht is de laatste tijd erg aan het verjongen, dus voor de jeugd, maar ook voor hun ouders, kan CTO'70 Volleybal een mooie vereniging zijn om in je eigen dorp lekker een teamsport te gaan doen en een onderdeel te worden van de Duivendrechtse volleybalfamilie,' besluit de voorzitter.

Interesse om te volleyballen bij CTO'70 Volleybal? Neem contact op met de vereniging via volleybal@svcto70.nl.

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie